Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Donosimo vam tipove za klađenje

  Prognoze i analize utakmice služe kao kratki članci u kojima tipster (osoba koja piše taj članak i koja daje svoju prognozu) u kratkoj formi obavještava čitaoca o svim najbitinijim informacijama vezanim za određeno sportsko događanje. 

  Kladionica tipovi dana predstavljaju najbolji tip koji mi smatramo da je moguće odigrati određenog dana. Igranje velikog broja utakmica nije dobro i višestruki tipovi nisu način se ostvari konstantan profit na kladionici. Postavljanjem najboljeg tipa dana mi savjetujemo naše korisnike i pokušavamo im pomoći ostvariti zaradu na kladionici.

  1×2 tipovi i oklade

  Najjednostavnija i najpopularnija vrsta oklade je 1×2 oklada. Upravo su 1×2 tipovi najučestaliji na našem portalu. 

  Stvar je jednostavna. 1 označava pobjedu domaćina, x remi a 2 pobjedu gosta. Oklade možete i kombinirati pa se tako npr. moguće kladiti na 1X (pobjeda domaćina ili remi) ili X2 (remi ili pobjeda gosta). 

  Azijski i europski hendikep

  Jedna od težih oklada s kojima početnici imaju najviše problema je hendikep. Hendikep oklade se dijele na europski i azijski. Europski hendikep je nešto jednostavniji za razumjeti. To je zapravo prednost koju dajete nekoj ekipi. Tako ako se u utakmici Dinamo – Hajduk kladite na Dinamo +1, oklada je dobitna ukoliko Dinamo pobijedi s dva ili više golova razlike. U svakom drugom slučaju gubite.

  Azijski hendikep je malo kompliciraniji s obzirom da se hendikepi dijele na polovine i četvrtine. Ukoliko se kladite na Dinamo -1.25 to znači da je vaša oklada dobitna u slučaju da Dinamo pobijedi bilo kojom razlikom većom od jednog gola, a u slučaju jednog gola razlike pola uloga vam se vraća. Ako uplatite novac na Dinamo -1.5, oklada je dobitna jedino u slučaju da slave sa dva ili više golova razlike, u ostalim slučajevima gubite sav novac.

  Klađenje na kartone

  Klađenje na žute i crvene kartone se posebno isplati u utakmicama u kojima se očekuje visok broj prekršaja, što zbog važnosti utakmice, što zbog rivaliteta između ekipa. 

  Oklada ima više vrsta, ali svaka od njih je jednostavna, pa tako se možete kladiti na to hoće li na utakmici netko dobiti crveni karton, koliki će biti zbroj žutih kartona te na još mnogo drugih opcija.

  Strategije klađenja

  Fiksni ulog

  Kod ove strategije vaš ulog ostaje nepromijenjen. Neovisno o tome kolika je kvota na koju igrate i koliki je krajnji mogući dobitak, vaš ulog ostaje isti svaki put. 

  Nedostatak ove strategije je što i ako ste uspješni u predviđanju rezultata, vaš budžet rast će poprilično usporeno i to može ponekad biti frustrirajuće, pogotovo ako nakon par dobivenih oklada izgubite jednu koja vas unazadi ili vrati na početak.

  Fibonacci strategija

  Fibonacci strategija nalaže da koristite isti ulog dok dobivate. Ako izgubite, kao u Fibonaccijevom nizu brojeva povećavate svoj ulog. 

  Primjerice, izgubljena je oklada s ulogom od 100 dolara znači da ćete u idućoj koristiti 200 dolara. Ako dobijete, vraćate se korak unazad na ulog od 100 dolara, a ako izgubite zbrojite svoja dva zadnja uloga. Dakle, 100 + 200 = 300. Ako dobijete, opet se vraćate korak unazad, a ako izgubite, vaš idući ulog je 500 dolara jer zbrajate 200 i 300. 

  Ova strategija podsjeća na Martingale strategiju, ali povećanja uloga nakon izgubljenih oklada su znatno manja.

  Martingale strategija

  Ako ste izgubili okladu, ova strategija nalaže da za iduću koristite duplo veći ulog. Tako ćete eventualnim dobitkom pokriti troškove izgubljene oklade, a pritom i ostvariti profit. Ako doživite više izgubljenih oklada u nizu, može postati nezgodno jer teško je uvijek ulagati duplo. 

  Poželjno je oprezno i s pažnjom koristiti ovu strategiju, a isto tako i imati veći početni budžet.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog