Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovačka vina traže minimalno deset radnika za rad u vinogradima

  Sve je veća potreba za radnicima i u Slavoniji. Svjedoči o tome i oglas Đakovačkih vina koja traže minimalno deset osoba (M ili Ž) za rad u vinogradarskom sektoru.

  Radnici su potrebni za ručne radove u vinogradu na području vinogorja Mandićevac, doznajemo od Ivana Bionde, voditelja Sektora vinogradarstva.

  „Đakovačka vina su u fazi sadnje novih vinograda, a od 2018. do 2022. podigli smo preko 90 hektara mladog nasada i pojavljuje nam se potreba za radnom snagom. Nažalost, na području naše općine slab je odaziv pa apeliram i ovim putem da bi zaposlili minimalno 10 do 15 ljudi. Nudimo mogućnost stalnog radnog odnosa, odnosa na ugovor i kroz takozvane „markice”. Putni trošak je plaćen i po potrebi smo u stanju organizirati prijevoz radnika na radno mjesto”, ističe Bionda pojašnjavajući o kakvom poslu je riječ.

  „To su sve ručni radovi u vinogradu, od plijevljenja, uvlačenja, rezidbe, pa i sama berba i svi poslovi koji dolaze. Tko se zadrži dobit će stalni radni odnos, stimulativna primanja, nudi se mogućnost zarade, svi poslovi koji se odrade više nego što mi smatramo su ekstra plaćeni ljudima tako da se kod nas lijepa svota novca može zaraditi”, kaže Bionda navodeći da je početak rada odmah ili po dogovoru.

  „Iako je u vinogradarstvu sve više mehanizacije, još uvijek postoje poslovi, odnosno radne operacije koje strojevi ne mogu obaviti i čovjek se ne može izbjeći”, zaključuje Ivan Bionda, voditelj Sektora vinogradarstva Đakovačkih vina d.d.

  Zainteresirani se trebaju javiti na mail adresu: djakovacka-vina@os.t-com.hr ili poštom na adresu Đakovačka vina d.d., Ulica biskupa Antuna Mandića 71, 31418 Mandićevac, Drenje ili na broj telefona 837-200.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog