Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • 34-godišnjak bježao od policije, pronađeni kokain i tablete za potenciju

    U četvrtak, 5. svibnja, u Osijeku, 34-godišnji hrvatski državljanin je upravljao osobnim automobilom kada su ga policijski službenici zaustavili zbog slalom vožnje.
    Zbog počinjenog prekršaja policajci su mu naredili da automobilom ode do benzinske postaje i tamo se zaustavi. Vozač nije postupio po naredbi policijskog službenika te se nastavio kretati i prošao kroz raskrižje na znak crvenog svijetla. U jednom trenutku, zbog neprilagođene brzine 34-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom, sletio s kolnika, udario u vodovodni hidrant i zaustavio se. Nakon što se zaustavio, 34-godišnjak je izašao iz vozila i pokušao pješice pobjeći, ali je sustignut od strane policijskog službenika te je uhićen.

    Jučer, 6. svibnja, temeljem naloga suda, policijski službenici su pretražili prijevozno sredstvo, dom i druge prostorije kojima se koristi 34-godišnjak te pronašli i oduzeli oko 137 grama kokaina, digitalnu vagu i 511 tableta za potenciju.
    Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 34-godišnjak počinio kaznena djela ”Neovlaštena proizvodnja i promet drogama”, i „Nedozvoljena trgovina“ te je predan pritvorskom nadzorniku.

    Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

    Foto: Ilustracija

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog