Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vidno alkoholiziran 68-godišnji Đakovčanin automobilom prošao kroz crveno

  Proteklog vikenda na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno 49 vozača od kojih 36 vozača osobnog automobila i 13 vozača bicikla koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

  Osim alkohola, evidentiran je još 261 prekršaj od kojih 151 prekršaj prekoračenja brzine kretanja, 26 nekorištenje sigurnosnog pojasa, 16 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 2 upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 3 upravljanje neregistriranim vozilom, 1 odbijanje ispitivanja na prisutnost droga u organizmu i 62 ostala prekršaja.

  U Đakovu u nadzoru prometa, 2. travnja u 15:40, zaustavljen je osobni automobil kojim je upravljao 68-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova, a prošao je kroz raskrižje kada je za njegov smjer bilo aktivirano crveno svjetlo na semaforu. Bio je pod vidnim utjecajem alkohola, ali se odbio alkotestirati te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 27 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog