Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Svečana završna večer jubilarnog 20. Otvorenog prvenstva Grada u kuglanju za žene rekreativke

  Sinoć je održana svečana završna večer jubilarnog 20. Otvorenog prvenstva Grada u kuglanju za žene rekreativke u kuglanju 2021./2022., na kojoj su proglašeni rezultati, te uručeni pehari i medalje. Sudjelovalo je šest ekipa, a prvo mjesto s najvećim brojem bodova osvojile su Druge. Druga je ekipa Favori, a treća Satnica Đakovačka. Na četvrtom mjestu našla se ekipa Naturala, peta je Ženska inicijativa HNS-a, a šeste su kuglačice Mlaca.

  Proglašene su i najbolje kuglačice u pojedinačnoj kategoriji. Prvo mjesto osvojila je Vlatka Koren, Ženska inicijativa HNS, druga je Marijana Lulić, Natural, a treća je Blaženka Grbeša, ekipa Satnica Đakovačka.

  Svima njima u ime Organizacijskog odbora  uvodno se obratila Ankica Mandić, zahvalivši svim kuglačicama rekreativkama koje su sudjelovale na dosadašnjim prvenstvima. Podsjetila je i na 50 godina dugu tradiciju ženskog kuglanja u Đakovu, što je, kako je istaknula, u svojoj knjizi izdanoj prošle godine opisala jedna od začetnica ženskog kuglanja i još uvijek aktivna kuglačica, Marica Kovač.

  Sinoćnja svečana završnica prvenstva protekla je u opuštenoj, zabavnoj atmosferi uz glazbu, večeru i tombolu.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog