Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nova rampa u funkciji krajem svibnja

  Puštanje željezničko cestovnog prijelaza Đakovo, odnosno novoizgrađene rampe prema Čikagi u rad očekuje se krajem svibnja, odgovorili su na naš upit iz Korporativnih komunikacija HŽ Infrastrukture.

  U tijeku je procedura dobivanja uporabne dozvole za puštanje u rad željezničko-cestovnog prijelaza Đakovo i dobivanje Rješenja Agencije za sigurnost željezničkog prometa.

  Shodno proceduri, nakon završetka svih radova obavljen je interni tehnički pregled te je upućen zahtjev za tehnički pregled (dobivanje uporabne dozvole) i dobivanje spomenutog Rješenja Agencije. Puštanje željezničko-cestovnog prijelaza u rad očekuje se krajem svibnja 2022. godine.

  Radovi na Željezničko-cestovnom prijelazu Đakovo dio su projekta osiguranja i modernizacije 49 željezničko-cestovnih i jednog pješačkog prijelaza preko pruge na 50 lokacija diljem hrvatske željezničke mreže. Projekt je vrijedan 72,9 milijuna kuna (bez PDV-a) i financira se u sklopu projekta Svjetske banke “Održive hrvatske željeznice u Europi””, navodi se u odgovoru HŽ Infrastrukture.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog