Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Caritasova pomoć stigla u Nadbiskupiju Ivano-Frankivsk

  Proteklog vikenda u Ukrajinu je stigla pomoć koju je uputio Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije, doznajemo od ravnatelja velečasnog Drage Tukare.

  “Đakovačko-osječka nadbiskupija preko svog Caritasa je posljednjih dana prikupljala za potrebe Ukrajine prehrambene proizvode, sanitarne potrepštine i drugu opremu i to smo uspjeli hvala Bogu kroz prošli tjedan, točnije u petak poslati do hrvatskog Caritasa i pošiljka je stigla u Nadbiskupiju Ivano-Frankivsk. Nama je ta nadbiskupija prilično poznata jer iz te nadbiskupije prije nekoliko godina bili su svećenici na studiju teologije, i ta veza je urodila plodom u ovoj situaciji pa smo kao Caritas prikupljali pomoć za stradale u Ukrajini”, rekao je velečasni Tukara.

  U prvoj pošiljci poslano je 11 paleta, a prikupljanje pomoći za Ukrajince nastavlja se i dalje, najavljuje ravnatelj Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije.

  “Ovo nije posljednja pošiljka, znamo da je situacija zahtjevna, i ona nas obvezuje da nastavimo ono što smo dosada činili. Ja zahvaljujem svim našim župama, župnicima, karitativnim odborima, volonterima koji su se odazvali i prikupili ono što smo zamolili pisanim putem. Dok zahvaljujem, istim putem i pozivam jer ćemo akciju nastaviti u ovim danima koji su pred nama”, zaključio je ravnatelj Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije, velečasni dr. sc. Drago Tukara.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog