Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • “Bio je predan rukometu totalno”

    Vijest o smrti mladog đakovačkog rukometaša Denisa Tota šokirala je mnoge pa tako i njegova nekadašnjeg trenera Pericu Martića.

    Jutros kada sam vidio nisam mogao vjerovati prvo da se to dogodilo, a kamoli vijest da je Denis umro. Izražavam najiskreniju sućut obitelji, trenirao sam i njega i brata, poznam mu tatu jako dugo, tako da uopće ne mogu shvatiti što se dogodilo i kako je njima sada, tako teško, tako iznenada, to je jednostavno strašno. Ne znam stvarno što bih drugo rekao…”, vidno potresen izjavio je za naš Radio trener Martić.

    Denis kao igrač bio je izvanredan, u ono vrijeme kada sam ga ja trenirao bio je vrlo mlad, ali je već onda išao glavom, što kažu, gdje drugi ne bi nogom išli i stvarno je bio predan rukometu totalno. Ja sam se nadao da će napraviti i bolju karijeru iako sada na kraju mislim da se malo smirio u ovom klubu gdje je bio. Međutim, evo što se dogodilo, to je nevjerojatno, stvarno ne znam što bih rekao, to je užas, šokiran sam kao i svi drugi…”, izjavio je trener Perica Martić.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog