Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prošlog vikenda 49 alkoholiziranih vozača, Đakovčanin završio na triježnjenju

  U razdoblju od 25. do 27. ožujka  na području Policijske uprave osječko – baranjske u prometu je zaustavljeno 49 vozača osobnih automobila i 5 biciklista koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

  Tijekom vikenda, policijski službenici su osim alkohola evidentirali još 405 prekršaja, od kojih je 286 prekršaja prekoračenje brzine kretanja vozilima, 19 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 12 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 1 prekršaj upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje vozilima, 1 prekršaj upravljanje pod zabranom na upravljanje vozilima, 8 prekršaja upravljanje neregistriranim vozilom i 78 ostali prekršaji.

  U petak, 25. ožujka, oko 20,30 sati, u Đakovu, u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 53-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova kojemu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,10 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu do 15.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog