Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Policija o jučerašnjoj nesreći u Runjaninovoj ulici

  U izjavi za naš Radio glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske Zoran Kon izvijestio je o pojedinostima nesreće koja se dogodila jučer oko 15:30 u Runjaninovoj ulici u Đakovu, a u kojoj je smrtno stradao motociklist.

  Prije svega, želim u svoje ime i u ime PU osječko-baranjske izraziti duboku i iskrenu sućut obtelji poginulog vozača motocikla. Do prometne nesreće je došlo na način da se 25-godišnja hrvatska državljanka osobnim automobilom kretala ulicom Josipa Runjanina te je dolaskom do kućnog broja 18 započela radnju skretanja u lijevo na kolni ulaz, a da se nije uvjerila da tu radnju može izvršiti bez opasnosti za druge sudionike. U tom trenutku vozač motocikla 31-godišnjak krenuo je pretjecati osobni automobil kojim je upravljala 25-godišnjakinja te svojom desnom bočnom stranom motocikla udario u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila. Nakon toga motocikl se nastavio kretati te udario u parkirani osobni automobil i zaustavio se. Vozač motocikla 31-godišnjak na mjestu prometne nesreće smrtno je stradao. Očevid na mjestu događaja obavila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u suradnji s očevidnom ekipom Policijske postaje Đakovo”, pojasnio je Kon pozvavši na oprez u prometu zbog većeg broj motociklista.

  Svakako skrećemo pozornost svim vozačima i sudionicima u prometu da s dolaskom lijepog vremena zasigurno će biti više sudionika u prometu koji će voziti bicikl, motocikle i mopede da obrate pozornost na te ranjivije skupine u prometu. Vozači motocikla su manje uočljivi iako moraju imati upaljena svjetla, većom se brzinom približavaju vozačima osobnih automobila pa su teže uočljivi.”, uprozova glasnogovornik PU osječko-baranjske ističući da su u 2021. godini ukupno stradala 43 vozača motocikla i mopeda od kojih je 14 zadobilo teške tjelesne ozljede i 29 vozača lake tjelesne ozljede.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog