Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ministarstvo se očitovalo o žalbi u vezi licence za rad Doma za starije u hotelu Blaža

  Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike očitovalo se na naš upit o žalbi tvrtke „Rita Marija d.o.o.” iz Ivankova u vezi licence za rad Doma za starije i nemoćne u hotelu Blaža, a o čemu je bilo riječi u ovotjednoj emisiji „Izravno”.

  „Sukladno Zakonu o općem upravnom postupku, kojim je propisano Načelo pristupa podacima i zaštite podataka, stranke i druge osobe koje dokažu pravni interes imaju pravo obavijestiti se o tijeku postupka i razgledati spis predmeta te o svom trošku umnožiti akte iz spisa, osim zapisnika o vijećanju i glasovanju članova kolegijalnih tijela, nacrta rješenja i drugih akata koji su propisima označeni određenim stupnjem tajnosti ili ako je to protivno interesu stranke ili trećih osoba.

   S obzirom na navedeno, Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike nije u mogućnosti davati obavijest o tijeku postupka o žalbi tvrtke „Rita Marija“ d.o.o. iz Ivankova na rješenje Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb OBŽ u vezi licence za otvaranje Doma za starije i nemoćne u Đakovu”, ističe se u odgovoru Ministarstva.

   

  Foto: Hotel Blaža

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog