Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovački vodovod realizirao dva projekta iz Programa ruralnog razvoja vrijedna 7,7 milijuna kuna

  Đakovački vodovod realizirao je dva projekta vrijednosti veće od 7,7 milijuna kuna financiranih u sklopu Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

  Prvi je Izgradnja vodoopskrbnog cjevovoda između naselja Trnava i Hrkanovci Đakovački, a drugi je Izgradnja spojnog vodoopskrbnog cjevovoda između naselja Kondrić i Levanjska Varoš sa izgradnjom vodospreme.

  Početak izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda između naselja Trnava i Hrkanovci Đakovački, čija vrijednost je 2,1 milijn kuna, bio je 31. srpnja 2020, a završetak 12. svibnja 2021. U sklopu projekta izvedeno je 6.114 metara vodoopskrbnih cjevovoda sa 2 stanice za podizanje tlaka smještene u naselju Hrkanovci Đakovački.

  U sklopu projekta izveden je i 61 kućni priključak na sustav vodoopskrbe, financiran u sklopu projekta te je stanovnicima omogućena isporuka zdravstveno ispravne i kvalitetne vode za piće

  Izgradnja spojnog vodoopskrbnog cjevovoda između naselja Kondrić i Levanjska Varoš sa izgradnjom vodospreme počela je 31. srpnja 2020., a zvaršena je 30. lipnja 2021. Vrijednost izvedenih radova je 5,5 milijuna kuna, a realzacojm tog projekta izgrađen je vodoopskrbni cjevovod između naselja Kondrić i Levanjska Varoš u duljini 11.832 metra te vodosprema kapaciteta 100 m3 u naselju Majar.

  U sklopu projekta izvedena su i financirana 72 nova kućna priključka na vodoopskrbnu mrežu. Izgradnjom tog cjevovoda stanovnici naselja Majar su priključeni na vodoopskrbnu mrežu, a stanovnicima naselja Levanjska Varoš i Breznica Đakovačka je osigurana kontinuirana i sigurna isporuka potrebnih količina zdravstveno ispravne i kvalitetne vode za piće.

  Izgradnjom navedenih cjevovoda unaprijedilo se postojeće stanje vodoopskrbe, poboljšao se komunalni standard građana predmetnih naselja te je omogućena kontinuirana opskrba zdravstveno ispravnom vodom za piće sadašnjih i budućih korisnika, a ujedno su stvoreni uvjeti za produžetak vodovodne mreže prema naseljima Slobodna Vlast i Musić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog