Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Biti na konju nekako je najdrugačiji doživljaj”

  Među uzgajivačima konja sve je više djevojaka, a jedna od njih je i dvadesetčetverogodišnja Ana Muhar iz Budrovaca koja se sa svojom ljubimicom redovito druži već osam godina.

  „Biti na konju nekako je najdrugačiji doživljaj, to je ljubav, a moja ljubav prema konjima krenula je još dok sam bila devetogodšnja djevojčica. Sjećam se da smo išli vidjeti konje kod tatinog kolege koji je pitao hoćemo li kupiti i ja sam odmah rekla da hoćemo i eto, od tada traje ta ljubav. Iako imam alergiju, ipak se redovito družim sa svojom osmogodišnjom ljubimicom – talijanski haflinger, koja je došla kod nas kada je imala pet mjeseci”, prisjeća se Ana.

  Anino druženje s ljubimicom svakodnevno je.

  „Minimalno je potrebno barem 4 sata ujutro i navečer, sa čišćenjem, češljanjem, pranjem, kupanjem i to nije problem, ali je velika obaveza. To je kao malo dijete, ali u velikom tijelu, a ono što dobijem za uzvrat je vrijedno toga, to je ljubav”, kaže Ana ističući da njezina ljubimica nikada nikoga nije ugrizla, da nikada nikoga nije zbacila, te da je dobra i pametna – „ljubav za uzvrat”.

  Osim svakodnevnog druženja, Ana koristi i svaku priliku kako bi sa svojom četveronožnom ljubimicom nastupila na pokladnom jahanju, Vezovima i sličnim manifestacijama.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog