Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zagrepčanin završio na triježenjenju u Đakovu

  U razdoblju od 4. do 6. veljače, na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirana su 42 alkoholizirana vozača od kojih 35 vozača osobnog automobila, 6 vozača bicikla i 1 vozač traktora.
  Jedan vozač osobnog automobila odbio se alkotestirati, a drugi se odbio testirati na prisutnost droga u organizmu.

  Osim alkohola, evidentirano je još 278 prekršaja od kojih 132 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 40 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 10 prekršaja nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 4 prekršaja upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 2 prekršaja upravljanje pod zabranom, 5 prekršaja upravljanje neregistriranim vozilom i 85 ostalih prekršaja.
  U subotu u 22,35 sati u Đakovu u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 38-godišnji hrvatski državljanin iz Zagreba.  Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,97 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.
  Jučer u 23 sata, u Piškorevcima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena. Vozač osobnog automobila 19-godišnji hrvatski državljanin iz Piškorevaca je zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom sletio s kolnika te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,62 grama po kilogramu.
  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 22500 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: Zagrepčanin završio na triježenjenju u Đakovu

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog