Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Većina Đakovčana 2022. godinu dočekala kod kuće

    Poštovani čitatelji, želimo vam sretnu, mirnu, zdravu i uspješnu novu 2022. godinu!

    Unatoč korona pandemiji i godini koju će mnogi brzo zaboraviti, Đakovčani su u veselju s obitelji i prijateljima dočekali novu godinu. Većina Đakovčana novu godinu dočekala je kod kuće, a bilo je i onih koji su slavili u ugostiteljskim objektima te na Strossmayerovom trgu.

    ……………….

    U protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije evidentirano je pet prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tri prometne nesreće zabilježene su na području Đakova, a dvije prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka.

    Osječki vatrogasci imali su tri tehničke intervencije otvaranja vrata u Osijeku, javlja u prvom ovogodišnjem izvješću Centar 112.

    ………………..

    Operativna akcija „Mir i dobro” Ministarstva unutarnjih poslova nastavlja se i tijekom novogodišnjih blagdana, a cilj joj je sprječavanje zlouporabe oružja, eksplozivnih tvari te ostalih ubojitih sredstava.

    Kako bi se izbjegle neželjene posljedice, iz policije pozivaju da se djeci ne poklanjaju pirotehnička sredstva od kojih mogu stradati.

    Petarde nisu igračke. Najčešće uzrokuju ozljede šaka i prstiju, lica i očiju”, ističe se u policijskom priopćenju uz upozorenje da je najbolja preventiva nekorištenje pirotehnike i drugih eksplozivnih i ubojitih sredstava.

    1 komentar

    1. Pingback: Većina Đakovčana 2022. godinu dočekala kod kuće

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog