Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Stanje u školama sve gore: u izolaciji 972 učenika, pozitivno ih je 296, a nastavnika 86

  Gostujući u današnjoj emisiji Izravno, a u kojoj je bilo riječi o primarnoj zdravstvenoj zaštiti u Đakovštini nakon pripajanja đakovačkog Doma zdravlja Domu zdravlja Osječko-baranjske županije, dožupan Mato Lukić, načelnik Županijskog stožera civilne zaštite, prokomentirao je i aktualnu epidemiološku situaciju i sve veći broj novozaraženih među učenicima.

  »Brojke unazad nekoliko dana nisu dobre, negdje više od tjedan dana imamo čak preko 50 posto oboljelih od ukupnog broja testiranih na području županije, a u subotu smo imali rekordan broj od početak pandemije, a to je 511 novooboljeli. Prošli tjedan je nastavljena škola, odnosno početak drugog polugodišta i evo ovaj vikend smo već imali puno intervencija i došli smo do brojke da je u izolaciji 972 učenika iz škola kojima je osnivač Osječko-baranjska županija, pozitivno je 296 učenika, a nastavnika 86. To je jako veliki broj, međutim, sutra imamo sjednicu Stožera na kojoj ćemo raspravljati o potrebi uvođenja strožih mjera, pogotovo kada se radi o sustavu obrazovanja. Ono što je dobro u svim ovim lošim brojkama, a to je izvještaj iz KBC-a Osijek da nema povećanja broja hospitaliziranih, nema povećanja broja osoba u Respiracijskom centru tako da, evo, nešto pozitivno u ovim negativnim brojkama«, izjavio načelnik Stožera CZ dožupan Mato Lukić.

    Uz nekoliko škola iz Osijeka, prema modelu C nastava se odvija u Srednjoj ekonomskoj školi u Đakovu i Osnovnoj školi Josipovac Punitovački.

  1 komentar

  1. Pingback: Stanje u školama sve gore: u izolaciji 972 učenika, pozitivno ih je 296, a nastavnika 86

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog