Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Alkoholiziran i bez dozvole završio u kanalu pa na triježnjenju, teško ozlijeđen putnik u vozilu

  Proteklog vikenda na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 36 alkoholiziranih vozača; 31 vozača osobnih automobila, 4 vozača bicikla i 1 vozač teretnog automobila.
  Osim alkohola, evidentirano je još 148 prekršaja od kojih 65 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 17 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 10 prekršaja nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom i 56 ostalih prekršaja.

  U petak, 7. siječnja u  18,45 sati, u Đakovu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.
  Vozač, 68-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova, upravljao je osobnim automobilom i tom prilikom se nije kretao uz desni rub kolnika već je vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera.
  Evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,10 grama po kilogramu.
  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 16.300 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.
  Jučer, 9. siječnja, u 1,40 sati, u blizini Selaca Đakovačkih, dogodila se prometna u kojoj je putnik zadobio teške tjelesne ozlijede. Vozač, 26-godišnji hrvatski državljanin iz Gorjana upravljao je osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje vozilima i tom prilikom nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na cesti te je izgubio nadzor i sletio u južni odvodni kanal.
  Evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,63 grama po kilogramu, te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.
  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 40.000 kuna ili kazna zatvora od 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 60 dana i 12 negativnih prekršajnih bodova.

  U 15,40 sati, u Strizivojni, u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 57-godišnji hrvatski državljanin iz Vinkovaca, a koji se kretao u naseljenom mjestu, gdje je brzina kretanja ograničena na 50 kilometara, brzinom od 127 kilometara na sat.
  Za počinjeni prekršaj izrečena mu je novčana kazna  od 10.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 3 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: Alkoholiziran i bez dozvole završio u kanalu pa na triježnjenju, teško ozlijeđen putnik u vozilu

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog