Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dva vozača završila na triježnjenju

  Proteklog vikenda na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su 24 alkoholizirana vozača; 22 osobnog automobila i 2 vozača bicikla.

  Osim alkohola, evidentirano je još 175 prekršaja od čega 68 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 22 nekorištenje sigurnosnog pojasa, 10 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 3 prekršaja upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 1 prekršaj upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 71 ostali prekršaji.

  Noćas iza ponoći u Selcima Đakovačkim u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin, a kojemu je alkotestiranjem evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,49 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

  Također, u nedjelju  5. prosinca, u 17,10 sati u Đakovu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 25-godišnji hrvatski državljanin uslijed nepropisne vožnje unazad sletio je s kolnika, utvrđena mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,92 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 22 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: Dva vozača završila na triježnjenju

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog