Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Viškovčanin završio na triježnjenju, a u Kešincima alkoholizirani biciklist sletio s ceste

    Proteklog vikenda na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljen 31 alkoholizirani vozač od kojih 26 vozača osobnih automobila i 5 vozača bicikla.

    Osim alkohola, evidentirano je još 283 prekršaja od kojih 174 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 12 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 22 prekršaja nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 2 prekršaja upravljanje prije stjecanja na upravljanje, 1 prekršaj upravljanje pod zabranom, 3 prekršaja upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 69 ostalih prekršaja.

    U subotu, u 16,45 sati, u Viškovcima, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je vozač osobnog automobila, 30-godišnji hrvatski državljanin iz Viškovaca, zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom udario u traktor. Evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,42 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

    Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 16500 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativnih prekršajnih bodova.

    Dana 14. studenog, u 3 sata, u Kešincima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 17-godišnji hrvatski državljanin iz Kešinaca lako tjelesno ozlijeđen. Vozač bicikla, 17-godišnji hrvatski državljanin iz Kešinaca, je zbog nekretanja uz desni rub kolnika sletio s ceste. Evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,76 grama po kilogramu.

    Za počinjene prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu do 2800 kuna.

    1 komentar

    1. Pingback: Viškovčanin završio na triježnjenju, a u Kešincima alkoholizirani biciklist sletio s ceste

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog