Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tijekom vikenda 20 alkoholiziranih vozača

  U razdoblju od 19. do 21. studenog, na području Policijske uprave u prometu je zaustavljeno 20 alkoholiziranih vozača; 15 osobnih automobila i 5 bicikala.

  Osim alkohola, evidentirano je još 273 prekršaja od kojih 142 prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila, 26 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 23 prekršaja nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 3 prekršaja upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 1 prekršaj upravljanje pod zabranom, 6 prekršaja upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 72 ostala prekršaja.

  U subotu, 20. studenog, u 01,10 sati, u Đakovu, u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su osobni automobil s kojim je upravljao 24-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,91 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  U subotu, 20. studenog, u 23,15 sati, u Đakovu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila, 23-godišnji hrvatski državljanin iz Starih Perkovaca je zbog nepropisnog kretanja vozilom sletio s kolnika i napustio mjesto događaja.

  Evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,22 grama po kilogramu.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 23.300 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 7 negativnih prekršajnih bodova.

  Sutra, u vremenu od 12 do 17 sati, policijski službenici će na području Policijske uprave osječko-baranjske provodit pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila.

  1 komentar

  1. Pingback: Tijekom vikenda 20 alkoholiziranih vozača

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog