Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanin uhićen nakon što je odbio alkotestiranje, a vozio 139 km/h

  U razdoblju od 26. do 28. studenog, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno 26 alkoholiziranih vozača; 25 vozača osobnih automobila i 1 vozač traktora.
  Osim alkohola, evidentirano je još 214 prekršaja, od kojih 78 prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila, 21 prekršaj nekorištenje sigurnosnog pojasa, 17 prekršaja nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 2 prekršaja upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 4 prekršaja upravljanje pod zabranom, 1 prekršaj upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 91 ostali prekršaji.

  Dana 27. studenog, u 16,14 sati, na dijelu zapadne obilaznice državne ceste broj 7 između  Čepina i Vuke u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je upravljao 33-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova. Vozač se kretao brzinom od 139 kilometara na sat izvan naselja gdje je brzina ograničena na 90 kilometara. Vozač se odbio podvrgnuti alkotestiranju i izuzimanju krvi i urina poradi utvrđivanja droga u organizmu te je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 22.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Foto: Ilustracija

  1 komentar

  1. Pingback: Đakovčanin uhićen nakon što je odbio alkotestiranje, a vozio 139 km/h

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog