Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Alkoholiziran i bez sigurnosnog pojasa sletio s kolnika

  U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su 3 prometne nesreće u kojima je jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena, a dogodile su se području Osijeka, Đakova i Belišća.
  Proteklog vikenda na području Policijske uprave u prometu je zaustavljen 31 alkoholizirani vozač od kojih 27 vozača osobnog automobila i 4 vozača bicikla.
  Osim alkohola, evidentirano je još 190 prekršaja od kojih 93 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 19 nekorištenje sigurnosnog pojasa, 10 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 4 upravljanje pod zabranom, 4 upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 60 ostalih prekršaja.
  U nedjelju, 7. studenog, u 18,25 sati, u Đakovu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena. Vozač osobnog automobila 28-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova je upravljao osobnim automobilom i za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas te je zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake sletio s kolnika. Evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,75 grama po kilogramu.
  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 23.300 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: Alkoholiziran i bez sigurnosnog pojasa sletio s kolnika

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog