Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Alkoholiziran skrivio prometnu nesreću i pobjegao

     U protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije evidentirano je pet prometnih nesreća kojom prilikom su dvije osobe zadobile tjelesne ozlijede. Prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka i Đakova.

     Tijekom protekog vikenda na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 27 alkoholiziranih vozača; 22 vozača osobnog automobila i 5 vozača bicikla.
  Osim alkohola, evidentirano je još 254 prekršaja od kojih 123 prekršaja prekoračen
  U subotu, 16. listopada, u 20,30 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 44-godišnji hrvatski državljanin iz Vrbice je uslijed nepropisnog obilaženja udario u parkirani automobil i napustio mjesto prometne nesreće. Naknadno je vozaču evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,08 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 28.300 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog