Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Počinje cijepljenje u Ljekarnama srce, Đakovčani se mogu prijaviti u ljekarni na korzu

  Kako bi se ubrzalo cijepljenje što većeg udjela stanovništva i što prije zaustavilo daljnje širenje pandemije COVID-19 pokrenut je zajednički projekt Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i Hrvatske ljekarničke komore pod nazivom Ljekarna kao mjesto cijepljenja protiv COVID-19 bolesti“.

  Ljekarne srce – Ljekarne Osječko-baranjske županije sudjeluju u spomenutom projektu te će u svojih 5 ljekarničkih jedinica organizirati cijepljenje pa će ono biti moguće u ljekarnama Višnjevac, Darda, Đurđenovac, Dalj i Centar Đakovo.

  Cilj je da ljekarne, kao zdravstvene ustanove uvijek dostupne građanima, budu ključne u podizanju procijepljenosti protiv bolesti COVID-19 u Republici Hrvatskoj. Projektom je predviđeno da ljekarne pruže prostor za cijepljenje, a cijepljenje će provoditi liječnici prema dogovorenim terminima.

  Prijave za cijepljenje su u tijeku.

  Građani koji se žele cijepiti u ljekarnama morat će se prijaviti i dogovoriti termin cijepljenja, a to mogu učiniti osobnim dolaskom u ljekarnu, pozivom na broj poslovnice ili online naručivanjem na stranicama Ljekarni srce.

  Đakovčani se mogu prijaviti u ljekarni na korzu ili na broj 813 771.

  Prijave su obavezne kako bi se cijepljenje provodilo prema svim epidemiološkim mjerama.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog