Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Nažalost, svim učenicima u našem gradu nije osiguran siguran put do škole”

  U povodu početka nove školske godine poruku učenicima u ime gradskih vijećnika liste „Za boje našega Grada” uputila je nezavisna vijećnica Mirjana Adrić.

  Drage učenice i učenici, upravo vi ste naša nada i budućnost, stoga vam povodom početka nove školske godine upućujemo iskrene čestitke sa željom da vam ova školska godina bude radosnija, uspješnija i opuštenija od prošle.
  Vjerujemo se da ste, nakon dugih ljetnih praznika,  odmorni i spremni za učenje, ali i veseli zbog ponovnog susreta s prijateljima.

  Svoje stečeno znanje i vještine vežite uz svoj grad, stvarajte vizije grada u kojem želite živjeti i zauvijek ostati.

  Neka vas poneki neuspjeh ili nepravda ne obeshrabri već dodatno motivira na povećani napor, kako bi lakše ostvarili svoje ciljeve.
  Posebnu čestitku upućujemo svim učenicima prvašićima  koji će po prvi puta sjesti u školske klupe, te pozivamo sve sugrađane koji sudjeluju u prometu na dodatni oprez, a posebno da budu oprezni prema našim najmanjima.

  Nažalost, svim učenicima u našem gradu nije osiguran siguran put do škole, zato pozivamo sve učenike, kao i sudionike u prometu, koji svakodnevno moraju proći kroz Preradovićevu ulicu na poseban oprez, jer oni, što je gotovo nevjerojatno, nemaju nogustup, pa su često primorani hodati cestom. Ako još uz to znamo da se radi o posebno frekventnoj ulici, tim više da se zaključiti da situacija nije normalna.

  Poštovani roditelji, učitelji, nastavnici i profesori i ravnatelji, kao i svi ostali koji ste na usluzi našim učenicima, prilika je ovo da i vama poželimo puno uspjeha, u ovoj odgovornoj i zahtjevnoj ulozi, unatoč svim specifičnostima u kojima se nalazite”, ističe se u poruci u povodu početka nove školske godine nezavisne vijećnice Mirjane Adrić.

   

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog