Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Cijepljenje sljedećeg vikenda

  Nastavni zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije objavio je poziv svim zainteresiranim stanovnicima Osječko-baranjske županije na cijepljenje protiv bolesti COVID-19 bez prethodnog naručivanja, a objavljen je i plan cijepljjenja za listopad.

  Cijepljenje se provodi cjepivom Pfizer (I. i II. doze), Moderna (I. i II. doze) i Janssen. Na  cijepljenje se mogu odazvati i svi hrvatski državljani koji nemaju status osigurane osobe prema zakonima kojima se uređuje obvezno zdravstveno osiguranje i obvezno zdravstveno osiguranje i zdravstvena zaštita stranaca u Republici Hrvatskoj, državljani Republike Hrvatske izvan Republike Hrvatske koji se zateknu na teritoriju Republike Hrvatske kao i ostale osobe koje imaju strano državljanstvo, a zateknu se na teritoriju Republike Hrvatske. Na cijepljenje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu, zdravstvenu iskaznicu te putovnicu ukoliko je osoba strani državljanin.

  Prvo cijepljenje u listopadu u Đakovu će se održati sljedećeg vikenda, odnosno u subotu i nedjelju, u Domu dravlja od 8:00 do 13:00 i od 14:00 do 19:00 sati.

      Prema današnjim podacima Županijskog stožera civilne zaštite, od 430 obrađenih uzoraka  70 je pozitivnih nalaza među kojima je 25 iz Osijeka, Našice 12, a iz Đakova 5.

  Na bolničkom liječenju je 50 osoba od kojih je 9 u Respiracijskom centru.

  U samoizolaciji je 1.016 osoba.

  1 komentar

  1. Pingback: Cijepljenje sljedećeg vikenda

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog