Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U OBŽ 29 novopozitivnih, preminula jedna osoba

  Prema današnjim podacima Županijskog stožera civilne zaštite, od 201 obrađenog uzorka 29 je pozitivnih nalaza među kojima je s područja Osijeka 14, Belišće 3, Donji Miholjac i Đakovo po 1 te općina Darda 5, Kneževi Vinogradi, Petrijevci, Satnica Đakovačka, Trnava i Viškovci po 1.

  Na bolničkom liječenju je 20 osoba od kojih je jedna na respiratoru, a preminula je 1 osoba s područja Osijeka, u dobi od 77 godina.

  U samoizolaciji je 354 osobe.

  U proteklih tjedan dana (od 25. do 31. kolovoza 2021. godine) policijski službenici proveli su 32 provjere osoba u samoizolaciji i utvrdili jedno kršenje u Bijelom Brdu. Obavili su i 885 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu su utvrdili jedno kršenje propisanih mjera – noćni klub u Dalju.

  Inspektori i službenici civilne zaštite u razdoblju od 24. do 31. kolovoza obavili su 139 nadzora provođenja epidemioloških mjera; 75 u ugostiteljskim objektima, 31 u svatovima, 10 u prodavaonicama, 9 u gospodarskim subjektima, 5 u trgovačkim centrima, 4 na javnim okupljanjima, po 2 na benzinskim postajama i u pekarnicama te 1 na sportskom događaju i nisu utvrdili nepravilnosti.

  …………….

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog