Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sletio s kolnika i napustio mjesto prometne nesreće

  U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 7 prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći dvije osobe su lako tjelesno ozlijeđene, a šest prometnih nesreća su za posljedicu imale materijalnu štetu.

  Na području Osijeka dogodile su se 4 prometne nesreće, a na području Našica, Belog Manastira i Đakova po 1 prometna nesreća.

  U vremenu od 27. do 29. kolovoza, na području Policijske uprave osječko-baranjske, evidentirano je 9 alkoholiziranih vozača; 8 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla.

  Tijekom vikenda, evidentirano je 154 prekršaja, od kojih 88 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 31 prekršaj nekorištenja sigurnosnog pojasa, 6 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 1 prekršaj upravljanje vozilom pod zabranom, 1 prekršaj upravljanje neregistriranim vozilom i 27 ostalih prekršaja.

    Jučer, 29. kolovoza, u 03,50 sati, na državnoj cesti DC 7 (đakovačka obilaznica), dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila, 34-godišnji hrvatski državljanin, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila sletio je s kolnika te napustio mjesto prometne nesreće. Vozač je naknadno je pronađen te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 0,82 grama po kilogramu.

  Za počinjene prekršaje propisana je novčana kazna u iznosu do 13.500 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Tekst i foto: PUOBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog