Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Na tečaju “50 nijansi offline komunikacije” 27 sudionika iz 8 država

  Uduga C:E:T platforma bila je organizator tečaja osposobljavanja pod nazivom „50 nijansi offline komunikacije” koji je održan u Đakovu od 28. srpnja do 5. kolovoza“. Projekt je odobren od strane Nacionalne agencije za mobilnost i programe Europske unije u okviru Erasmus+ programa – ključna aktivnost 1 – Mobilnost ljudi koji rade s mladima.
  Na tečaju je sudjelovalo 27 sudionika i sudionica iz
  8 država; Hrvatske, Grčke, Sjeverne Makedonije, Bugarske, Litve, Švedske, Portugala i Poljske, a tečaj su vodili Tomislav Bogdan, voditelj projekta i trener u području neformalne edukacije te Agoritsa Mandraki iz Grčke, trenerica u području neformalne edukacije.

  Sudionici projekta bili su zaposlenici partnerskih organizacija, voditelji i treneri koji rade s mladima u njihovim lokalnim sredinama, a kroz ovaj projekt su osnaženi te educirani za rad s mladima o različitim temama; nasilja na internetu, pravilnog korištenja društvenih mreža, razvijanja društvenih vještina kod mladih, prevencije socijalne isključenosti te prevencije online nasilja.

  I u narednom razdoblju C:E:T platforma nastavlja s pripremom novih projektnih prijedloga te sa sudjelovanjem na međunarodnim aktivnostima u sklopu Erasmus+ programa, a već od 11. – 19. kolovoza u Đakovu će se okupiti 36 mladih iz 6  država koji će kroz razmjenu informacija i iskustava učiti o europskim vrijednostima te budućnosti Europe i Europske unije.

  Foto: Arhiva

  1 komentar

  1. Pingback: Na tečaju “50 nijansi offline komunikacije” 27 sudionika iz 8 država

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog