Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Četiri novopozitivine osobe u Đakovu

  Prema današnjim podacima, od 180 obrađenih uzoraka 22 su novopozitivna u Osječko-baranjskoj županiji. Sedam novopozitivnih osoba ima prebivalište na području Osijeka, Đakovo 4, Beli Manastir 2, Našice i Valpovo po 1 te općine Bilje, Čepin, Draž, Drenje, Feričanci, Petlovac i Petrijevci po 1.

  Porastao je i broj hospitaliziranih kojih je 18 u KBC-u Osijek od kojih su dvije osobe na respiratoru

  U samoizolaciji su 382 osobe.

  U proteklih tjedan dana (od 18. do 24. kolovoza) policijski službenici proveli su 17 provjera osoba u samoizolaciji i utvrdili jedno kršenje u Osijeku. Obavili su i 846 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu su utvrdili jedno kršenje propisanih mjera – noćni klub u Donjem Miholjcu.

  Inspektori i službenici civilne zaštite u razdoblju od 17. do 24. kolovoza obavili su 185 nadzora provođenja epidemioloških mjera; 127 u ugostiteljskim objektima, 22 u svatovima, 13 u prodavaonicama, 8 u gospodarskim subjektima, 4 u trgovačkim centrima, 3 u ljekarnama, po 2 na benzinskim postajama, javnim okupljanjima, pekarnicama i sportskim događajima i nisu utvrdili nepravilnosti, obajvio je Županijski tožer civilne zaštite.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog