Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prijave za 44. Međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe

  Hrvatski tamburaški savez u Osijeku organizira 44. Međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe koji će se održati od 30. rujna do 3. listopada 2021. godine u Osijeku, Našicama i Đakovu.

  Pozivaju se svi zainteresirani tamburaški orkestri i komorni tamburaški ansambli koji njeguju tamburašku glazbu da se prijave na 44. Međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe. Prijavnica za sudjelovanje na Festivalu ispunjava se digitalno i može se pronaći na sljedećoj poveznici. Prijave su otvorene do 1. rujna 2021. godine. Detalje o ovogodišnjem Festivalu moguće je pronaći u propozicijama na poveznici.

  Cilj koji ovaj festival u svojoj izvedbi nastoji ostvariti su poticanje i njegovanje tamburaške glazbe okupljanjem skladatelja, dirigenata, glazbenih stručnjaka, pedagoga i mladih glazbenika tamburaša na jednome mjestu za razmjenu znanja i umijeća. Također, želi se potaknuti ljubitelje tamburaške glazbe, ali i cijelu javnost da osvijeste važnost o očuvanju tradicijske glazbe prepoznatljive za istočni dio Hrvatske. Posebnost ovogodišnjeg Festivala je i u tome što se obilježava 60. godišnjica od održavanja prvog Festivala.

  Ovogodišnji 44. Međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe će se održati u revijalnom izdanju, a Hrvatski tamburaški savez u Osijeku će ovisno o epidemiološkoj situaciji i ograničenjima donositi odluke o provedbi Festivala.

  Foto: Arhiva, ilustracija

  1 komentar

  1. Pingback: Prijave za 44. Međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog