Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Prijave za 44. Međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe

    Hrvatski tamburaški savez u Osijeku organizira 44. Međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe koji će se održati od 30. rujna do 3. listopada 2021. godine u Osijeku, Našicama i Đakovu.

    Pozivaju se svi zainteresirani tamburaški orkestri i komorni tamburaški ansambli koji njeguju tamburašku glazbu da se prijave na 44. Međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe. Prijavnica za sudjelovanje na Festivalu ispunjava se digitalno i može se pronaći na sljedećoj poveznici. Prijave su otvorene do 1. rujna 2021. godine. Detalje o ovogodišnjem Festivalu moguće je pronaći u propozicijama na poveznici.

    Cilj koji ovaj festival u svojoj izvedbi nastoji ostvariti su poticanje i njegovanje tamburaške glazbe okupljanjem skladatelja, dirigenata, glazbenih stručnjaka, pedagoga i mladih glazbenika tamburaša na jednome mjestu za razmjenu znanja i umijeća. Također, želi se potaknuti ljubitelje tamburaške glazbe, ali i cijelu javnost da osvijeste važnost o očuvanju tradicijske glazbe prepoznatljive za istočni dio Hrvatske. Posebnost ovogodišnjeg Festivala je i u tome što se obilježava 60. godišnjica od održavanja prvog Festivala.

    Ovogodišnji 44. Međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe će se održati u revijalnom izdanju, a Hrvatski tamburaški savez u Osijeku će ovisno o epidemiološkoj situaciji i ograničenjima donositi odluke o provedbi Festivala.

    Foto: Arhiva, ilustracija

    1 komentar

    1. Pingback: Prijave za 44. Međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog