Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Župnik Ćorluka nakon 19 godina ide u novu župu

  Nakon 19 godina župnik Tomislav Ćorluka radi premještaja u drugu župu više neće biti župnik đakovačke župe Svih Svetih. Vijest je to koja je objelodanjena na kraju sinoćnjeg koncerta Nebeski hvalospjev pred đakovačkom katedralom.

  Svake godine o Velikoj Gospi nadbiskup donosi dekret o premještaju i novim službama svećenika kojim će ove godine biti obuhvaćen i dugogodišnji župnik Ćorluka.

  „Poštovani i dragi župniče, udruga Roseta želi Vam od sveg srca zahvaliti na velikoj podršci i razumijevanju za naš rad i djelovanje u proteklih 19 godina. Ženama oboljelima od raka dojke svakako je podrška vrlo važna, a Vi ste je znali pružiti i hvala Vam na tome. Hvala na 19 godina potpore Nebeskom hvalospjevu. Nadamo se i očekujemo da ćete nam se pridružiti i na jubilarnom 20. koncertu iduće godine. Kako smo čuli da nam župnik odlazi, ako mi kao Rosete možemo utjecati kod nadbiskupa da Vas ipak ostavi bit će nam drago“, rekla je predsjednica udruge Marija Borčić i zaradila pljesak okupljenih pa nastavila:

  „Ali svejedno, blago onim župljanima koje ćete imati. Mislim da ćete pružiti, kao što ste i u svojoj župi pružili, ljubav, razumijevanje, dobru riječ i mislim da će oni biti zadovoljni. Neka Vas u novoj službi prati Božji blagoslov i neka u Vašim molitvama nađete mjesta i za naše Rosete – one koje se liječe, one koje su izliječene, kao i one koje nisu uspjele na tom putu i sada nas gledaju s nebeskih visina. Hvala Vam još jednom,“ zaključila je Borčić uručivši župniku Ćorluki poklon.

  „Hvala Vama za 19 koncerata, 19 nebeskih hvalospjeva. Evo poklopilo se da sam ja tu isto 19 godina. Hvala za Vašu borbu za zdravlje i protiv raka. Hvala na svemu,“ kratko je rekao župnik Ćorluka.

  Foto: Arhiva RĐ

  1 komentar

  1. Pingback: Župnik Ćorluka nakon 19 godina ide u novu župu

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog