Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pet novopozitivnih u Đakovštini

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 210 uzoraka od kojih je 18 bilo pozitivno na koronavirus.

  Novopozitivne osobe dolaze s područja Osijeka (4), iz Đakova 3, Bilja dvoje, a po jedna osoba s područja Čepina, Belog Manastira, Podgorača, Drenja, Gorjana, Darde, Valpova, Našica i Petrijevaca.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 26 osoba koje su oboljele od COVID-19, i to 19 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 3 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 7 pacijenta s tim oboljenjem.

  Preminula je jedna osoba koja je bila pozitivna na koronavirus u dobi od 89 godina.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 534 osobe.

  Policijski službenici proveli su 9 provjera osoba u samoizolaciji i utvrdili su dva kršenja propisanih mjera. Obavili su i 106 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

  Inspektori i službenici civilne zaštite u protekla 24 sata obavili 41 nadzor provođenja epidemioloških mjera (20 ugostiteljskih objekata, 9 prodavaonica, 4 trgovačka centra i 10 nadzora drugih uslužnih djelatnosti) i nisu utvrdili nepravilnosti.

  Tekst i foto:OBŽ

  1 komentar

  1. Pingback: Pet novopozitivnih u Đakovštini

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog