Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Nedjeljom navečer se sastančilo i dogovaralo bez našeg znanja”

  Nakon prošlotjednog priopćenja kojim su se ogradili od poteza nositelja Tihomira Mihalja, petero vijećnika s nezavisne liste „Imamo put – imamo cilj” održalo je danas konferenciju za novinare na kojoj su istaknuli da „oni nisu dio te priče te da je njihova lista ostala još uvijek nezavisna”, neovisno o, kako je rekao Zlatko Mezeji, ishodu ovog „izbornog cirkusa, izbornih kupovina i trampi”,

  Iza mene je samo jedan dio članova s liste, mi ćemo nastaviti sa svojim radom u vijećima mjesnih odbora, kroz udruge, manifestacije, kulturu, kroz sve vidove društvenog života aktivno sudjelovati neovisno o tome što je Gradsko vijeće već formirano, znamo kako je Gradsko vijeće formirano. U odnosu na prijašnja gradska vijeća, ne želim podcijeniti ovaj sastav, ali vjerujem da je trenutno najtanji sastav Vijeća i svi znaju koji su omjeri snaga, tako da je Đakovo ponovno prepušteno, sljedeće 4 godine, na milost i nemilost HDZ-u i lokalnim moćnicima. U ovom dijelu priče, bit ću čak toliko slobodan pa ću spomenuti i samog župana koji se aktivno uključio u politiku grada Đakova, što nije bilo tako unazad dvije, tri godine”, konstatirao je Mezeji.

  Mezeji se zahvalio biračima koji su im dali glas uz poruku da se ne smatraju izdanima

  Na svom putu ostalo nas je 13, jedan je bio nezavisan, ostali se nisu izjasnili tako da možemo smatrati ili daju potporu sadašnjem vijećniku ili jednostavno više ne žele imati ništa s tim”, pojasnio je Mezeji.

  Među nezadovoljnicima potezom nositelja liste Tihomira Mihalja su i Blaženka Lulić i Anita Lučić.

  Mi smo se izjasnili prije toga na dva sastanka da, ako će se ići u koaliciji, da se jasno zna na koji način i pismeno da se to riješi. Mi nikakvu povratnu informaciju nakon tog drugog sastanka nismo dobili jer jasno smo na tom posljednjem sastanku rekli da mi to nećemo podržati”, rekala je Blaženka Lulić.

  Obećao se javiti svima s liste kada se nešto dogovori, međutim, bilo je jasno čim je izašlo u medijima da će biti konstituirajuća sjednica da je očito nešto dogovoreno, a nama je prezentirano da se njemu nitko nije javio i da on, zapravo, ništa nije dogovorio, a kad bude dogovoreno mi ćemo znati, da bi na kraju čuli da se nedjeljom navečer zapravo sastančilo i dogovaralo bez našeg znanja i na uštrb našeg mišljenja jer nitko nije bio zapravo za takav princip i za takav način kakav je on, evo,  nažalost odigrao”, dodala je Anita Lučić.

  1 komentar

  1. Pingback: “Nedjeljom navečer se sastančilo i dogovaralo bez našeg znanja”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog