Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U OBŽ bez preminulih osoba, 26 novopozitivnih na koronavirus

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus testirano je 197 uzoraka od kojih je 26 bilo pozitivno.

  Naviše novopozitivnih bilježi Osijek s prigradskim naseljima njih 15, zatim dva Valpovo, a jednu novopozitivnu osobu bilježimo na području grada Belišća i općina  Antunovac, Marijanci, Feričanci, Ernestinovo, Čepin, Bilje, Erdut i Viškovci.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 35 osoba oboljele od COVID-19, i to 23 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je pet na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 12 pacijenata s tim oboljenjem.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se nalazi 628 osoba.

  Policijski službenici su provjeravali osobe pod mjerama samoizolacije i izolacije prema dojavi i u dva su slučaja utvrdili kršenje izrečene mjere, u Čepinu i Našicama. Samoinicijativno su izvršili dodatnih 18 provjera i nije utvrđeno niti jedno kršenje. Također su vršili nadzor objekata na 126 lokacija i nisu utvrdili niti jedno kršenje propisanih mjera.

  1 komentar

  1. Pingback: U OBŽ bez preminulih osoba, 26 novopozitivnih na koronavirus

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog