Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U OBŽ 68 novopozitivnih

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 414 uzoraka od kojih je 68 bilo pozitivno na koronavirus.

  Novopozitivne osobe imaju prebivalište na području grada Osijeka (20), zatim 8 na području Ernestinova, na području Belišća, Đakova i Našica po pet, Belog Manastira tri, s područja Donjeg Miholjca, Darde, Erduta, Koške, Magadenovca, Petlovca i Valpva po dvije osobe i po jedna novopozitivna osoba s područja Antunovca, Đurđenovca, Bilja, Čepina, Satnice Đakovačke, Kneževih Vinograda, Strizivojna i Viškovaca.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 101 osoba koja je oboljela od COVID-19, i to 78 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih su 16 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 23 pacijenta s tim oboljenjem.

  Preminula su tri osobe koje su bile pozitivne na koronavirus u dobi od 82 do 69 godina.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 737 osoba.

  Policijski službenici proveli su 14 provjera osoba u samoizolaciji i utvrdili jedno kršenje. Osim toga, na MCGP Erdut utvrđeno je kršenje mjera za pet stranih državljanina koji su prekršili rok za tranzit od 12 sati, zbog čega su im uručeni prekršajni nalozi. Obavili su i 147 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

  Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 35 nadzora provođenja epidemioloških mjera (22 u ugostiteljskim objektima, 8 u prodavaonicama, 2 na tržnicama i 3 u drugim uslužnim djelatnostima), a nisu utvrdili nepravilnosti.

  1 komentar

  1. Pingback: U OBŽ 68 novopozitivnih

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog