Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Đakovu jedna, a iz Strizivojne dvije novopozitivne osobe

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 251 uzorak od kojih je 21 bio pozitivno na koronavirus.

  Novopozitivne osobe imaju prebivalište na području Osijeka (5), s područja Strizivojne tri, iz Čepina, Bilja, Donjeg Miholjca i Donje Motičine su po dvije pozitivne osobe, a s područja, Đakova, Našica, Feričanaca, Kneževih Vinograda i Podgorača dolazi po jedna novopozitivna osoba.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 46 osoba koje su oboljele od COVID-19, i to 34 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 7 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 12 pacijenta s tim oboljenjem.

  U posljednja 24 sata nije bilo preminulih osoba pozitivnih na koronavirus. Zadnji dan bez preminulih osoba od koronavirusa je bio 4. travanj.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalaze 659 osoba.

  Policijski službenici proveli su 9 provjera osoba u samoizolaciji i nisu utvrdili su kršenje propisanih mjera. Obavili su i 134 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu također nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

  Inspektori i službenici civilne zaštite u posljednja 24 sata obavili su 35 nadzora provođenja epidemioloških mjera (18 u ugostiteljskim objektima, 6 u prodavaonicama, 5 u trgovačkim centrima i 6 nadzora u drugim uslužnim djelatnostima) i nisu utvrdili nepravilnosti.

  1 komentar

  1. Pingback: U Đakovu jedna, a iz Strizivojne dvije novopozitivne osobe

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog