Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Breznica Resort na mjestu Stare kupke

  Općina Levanjska Varoš organizirala je u Breznici Đakovačkoj prezentaciju Idejnog urbanističkog plana uređanja kompleksa “Stara kupka” na kojemu je, kako je istaknuo autor arhitekt Bruno Recher, predviđen kompleks Breznica Resort.
  „Kompleks Breznica Resort objedinjuje sav prirodni sadržaj, sadržaj turističko-ugostiteljskog karaktera, svu infrastrukturu, sve ono što jedan resort mora imati da boi ga tako i zvali. Radi se o jednoj viziji prostora na lokaciji Breznice , na lokaciji od 50.000m2 gdje bi bila smještena dva hotela, 12 kuća za odmor, veliki i mali bazen sa akvaganom, bazen s ljekovitom vodom i sva ova netaknuta priroda unutar koje je integrirano jedno malo jezero i sav sadržaj koji je potreban da bi ovaj prostor funkcionirao; info-centar, trgovine, dva showrooma, veliki parking. Cijela zona je zamišljena tako da se parkira na jednom mjestu, odnosno kao carfree zona, postoje samo mala vozila koja dovoze prtljagu do smještajnih kapaciteta”, pojasnio je svoju viziju tog prostora arhitekt Rechner istaknuvši da taj prostor ima i svoju memoriju.

  Prvi korak u tom smjeru učinila je Općina kada je kupila zapušteni prostor Stare kupke, kaže načelnik Slavko Tidlačka.

  Stara kupka kupljenja je kreditnim zaduženjem kod Hrvatske banke za obnovu i razvoj i uz suglasnost Vlade, podsjetio je načelnik Tidlačka.

  1 komentar

  1. Pingback: Breznica Resort na mjestu Stare kupke

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog