Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Afera John Smith, javni WC i zapošljavanje po stranačkoj i rodbinskoj vezi obilježili su mandat aktualne vlasti”

  „Mandat aktualne gradske vlasti obilježila je afera John Smith teška 50.000 eura, za koju još uvijek nitko nije odgovarao, a nije namirena ni šteta u gradskom proračunu, kao i javni WC na prostoru Hrvatskog sokola za čijih je 12 četvornih metara plaćeno 400 tisuća kuna, a čijom izgradnjom je narušen Detaljni plan uređenja”, tvrdi Zoran Vinković.

  “To je vidljivi način kako se gradska vlast odnosi i prema gradskom novcu i prema određenim projektima. Sljedeći biser je svakako Mimoza koja i dalje stoji bez svrhe i devastira se svakodnevno. Tamo je uloženo, ne znam ni sam koliko novca u onu ogradu koja se svakodnevno probija. Grad nije dobio Mimozu u darovanje nego je to bio kupoprodajni ugovor koji će grad koštati jer ja ne vidim mogućnost da se u idućih godinu dana Mimoza privede k svrsi. Grad je nepovratno dužan državi 6 milijuna kuna. To je u svakom slučaju i kupovina određenih nekretnina ovdje na području grada Đakova. Posebno mislim na ove nekretnine koje su kupljene u stečaju i za koje se u ovom trenutku ne vidi budućnost” dodao je Vinković.

  Vinković zamjera aktualnoj vlasti i odustajanje od izgradnje Ekonomske škole, a protekle 4 godine obilježilo je, kako je rekao, i zapošljavanje po stranačkoj i rodbinskoj vezi.

  “Ja vjerujem da je u gradu Đakovu, trgovačkim društvima i ustanovama putem rodbinskih veza i članske iskaznice zaposleno negdje oko 150 ljudi. Reći ću samo da sam je u mom mandatu krajem 2017. godine bila zaposlena 31 osoba, dvije osobe su krajem te godine odlazile u mirovinu. Svi oni koji su tamo radili to jako dobro znaju a danas se doista ni ne zna broj zaposlenih” rekao je bivši gradonačelnik.

  Vinković, kako je rekao, na lokalnim izborima podržava kandidaturu nezavisne kandidatkinje Mirjane Adrić.

  “Kandidatkinji za gradonačelnicu gospođi Mirjana Adrić kojoj sam dao bezrezervnu podršku, ali isto tako i ovoj našoj zajedničkoj listi s kojom izlazimo na izbore 16. svibnja želim da pobijedi i da se vrati osmijeh na lice ovoga grada. Uz poruku “Za boje našeg grada” ja bih dodao vratimo grad građanima” zaključio je Zoran Vinković.

  1 komentar

  1. Pingback: “Afera John Smith, javni WC i zapošljavanje po stranačkoj i rodbinskoj vezi obilježili su mandat aktualne vlasti”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog