Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vukadin pojasnio svoje sudjelovanje na predstavljanju nezavisne kandidatkinje Mirjane Adrić

  Priopćenjem za javnost danas se obratio predsjednik đakovačkog Udruženja obrtnika Tomislav Vukadin u kojem je pojasnio svoje sudjelovanje na subotnjem predstavljanju nezavisne kandidatkinje za gradonačelnicu Grada Đakova Mirjane Adrić.

  Udruženje obrtnika Đakovo ovim putem želi izvijestiti javnost i dodatno objasniti detalj koji bi mogao biti krivo protumačen, a dogodio se na političkom predizbornom predstavljanju nezavisne kandidatkinje za gradonačelnicu grada Đakova gospođe Mirjane Adrić dana 17. travnja 2021. (subota).

  Na tom skupu je sudjelovao i predsjednik Hrvatske stranke prava Đakova, gospodin Tomislav Vukadin koji je pri najavi davanja podrške navedenoj kandidatkinji predstavljen i kao predsjednik Udruženja obrtnika Đakovo što on i je.

  S obzirom da je Udruženje obrtnika Đakova izvanstranačka, samostalna, stručno poslovna organizacija obrtnika i trgovaca pojedinaca koji u skladu sa Zakonom o obrtu obavljaju obrt i ostalih članova Udruženja i koja zastupa i promiče interese preko tisuću obrtnika cijele Đakovštine pred tijelima jedinica lokalne uprave ističemo i naglašavamo kako je gospodin Tomislav Vukadin sudjelovao na tom skupu isključivo kao predsjednik Hrvatske stranke prava, a ne kao predsjednik Udruženja obrtnika Đakova jer prema Statutu našega Udruženje to nije moguće” navodi se u priopćenju koje potpisuje Tomislav Vukadin, predsjednik Udruženja obrtnika.

  1 komentar

  1. Pingback: Vukadin pojasnio svoje sudjelovanje na predstavljanju nezavisne kandidatkinje Mirjane Adrić

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog