Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Udruga Neven djeluje na četiri lokacije

  Zbog sve većeg broja nominiranih projekata i programa koje nudi sve većem broju korisnika Udruga Neven se već duže vrijeme susreće s nedostatkom prostora.

  To je još dodatno potencirano pandemijom koronavirusa zbog čega je ograničen broj korisnika u ionako skučenom dosadašnjem prostoru, ističe predsjednica udruge doktorica Zdenka Konjarik.

  Otkako je nastupila ova pandemija morali smo se prilagoditi novom režimu rada u skladu s uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i našeg ministarstva i zbog toga smo morali pod hitno iznaći rješenje kroz osiguranje dodatnih prostorija da bismo mogli zadovoljiti sve potrebe naših štićenika”, kaže predsjednica ističući da je taj problem odnedavno ublažen nakon što je Udruga dobila na korištenje dva prostora u Gradskoj nastavno-sportskoj dvorani. Riječ je o prostoru koji je koristila Matica hrvatska i prostoru u kojemu je bio Poduzetnički centar.

  Ta dva prostora imamo u najmu, morali smo ih urediti, u prostoru Poduzetničkog centra nije bilo ni toaletnog prostora ni tekuće vode tako da se to uređenje malo odužilo jer su to bili veliki zahvati. Uređenje samog prostora s namještajem je sada završeno pa smo preselili naš administrativni dio u prostor bivše Matice hrvatske, a dio rehabilitacijskih aktivnosti smo preselili u ovaj drugi prostor gdje je bio Poduzetnički centar”, objašnjava predsjednica Nevena.

  Stavljanjem u funkciju tog dodatnog prostora Udruga Neven moći će svojim programom obuhvatiti sve svoje štićenike, kaže doktorica Konjarik napominjući da Udruga sada djeluje na četiri lokacije; u montažnom dijelu Nazorove škole, dva prostora u Gradskoj nastavno-sportskoj dvorani i u Gajevoj ulici.

  Sada konačno možemo sve naše trenutne potrebe obavljati na zadovolsjtvo svih djelatnika i korisnika. Djelovanje na više lokacija odražava se i na ukupni rad udruge, ali snalazimo se i izdržat ćemo do konačnog rješenja ovog problema, a to je izgradnja novog prostora na lokaciji kod Doma za starije i nemoćne gdje je Grad osigurao zemljište”, kaže predsjednica Udruge Neven.

  O toj temi opširnije govorimo u današnjoj emisiji Nevenovci u 13:30.

  1 komentar

  1. Pingback: Udruga Neven djeluje na četiri lokacije

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog