Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U petak cijepljenje i u Semeljcima

  Danas u 14 sati na cjepnom punktu u đakovačkom rodilištu, kao i na ostalih deset u Osječko-baranjsjkoj županjiji, nastavljeno je cijepljenje protiv kovornavirusa, doznajemo od Mate Lukića, ravnatelja Doma zdravlja Osječko-baranjske županije.

  Radi se o Pfizer cjepivu, a za danas poslije podne, sutra cijeli dan i u petak predviđeno je 400 doza za samu lokaciju Doma zdravlja Đakovo, s tim da smo za petak poslije podne dodatno otvorili još jednu lokaciju za Semeljce sa sto doza cjepiva budući se radi o dosta žitelja koji su stariji od 65 godina pa, evo, da bi učinili ovo cjepivo još dostupnijim odlučili smo se za petak poslije podne sa sto doza doći u Semeljce, izjavio je za naš Radio ravnatelj Doma zdravlja OBŽ Mato Lukić.

  Kaže da nastavak cijepljenja ovisi o pristiglim dozama cjepiva pa će o tome ovisiti i otvaranje novih punktova za cijepljenje.

  Nakon što nam stigne pošiljka cjepiva mi u roku od 24 sata otvaramo termine za obiteljske ordninacije i na temelju otvorenih termina doktori naručuju svoje pacijente na cijepljenje na punktovima. Dosadašnji odaziv je odličan, bez obzira o kojoj vrsti cjepiva se radi budući da obiteljski liječnici pripreme svoje pacijente, najave im koja vrsta cjepiva je u pitanju, upišu ih u termin i, evo, za sada zaista imamo odličan odaziv. U ovih tjedan dana, uključujući i ova tri dana u kojima ćemo cijepiti, bit će cijepljeno oko 12.000 stanovnika osječko-baranjske županije”, kaže Lukić.

   

  1 komentar

  1. Pingback: U petak cijepljenje i u Semeljcima

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog