Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Đakovu 14 novopozitivnih

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 463 uzoraka od kojih je 163 bilo pozitivno na koronavirus.

  Novopozitivne osobe imaju prebivalište u 62 naselja Osječko-baranjske županije, a najviše (61) novopozitivnih je s područja grada Osijeka, zatim 18 s područja grada Našica, 14 s područja Đakova, osam Đurđenovca, po šest s područja Belog Manastira, Bizovca, Čepina i Donjeg Miholjca, četiri iz Belišća, po tri Darde, Feričanaca, Kneževih Vinograda, Podgorača, Punitovaca, Trnave i Valpova, dvije osobe su s područja Petrijevaca, a po jedna novopozitivna osoba je s područja Čeminca, Draža, Drenja, Gorjana, Jagodnjaka, Levanjske Varoši, Magadenovca, Marijanaca, Semeljaca, Viljeva i Viškovaca.

  Na bolničkom liječenju nalaze se 143 osobe koje su oboljele od COVID-19, i to 105 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih su 28 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 38 pacijenata s tim oboljenjem.

  Preminule su tri osobe koje su bile pozitivne na koronavirus u dobi od 56, 85 i 91 godinu.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 1.572 osobe.

  Policijski službenici proveli su 22 provjere osoba u samoizolaciji te utvrdili sva kršenje, oba na području grada Đakova. Obavili su i 123 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

  1 komentar

  1. Pingback: U Đakovu 14 novopozitivnih

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog