Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Objavljene zbirne liste za izbor članova Gradskog vijeća i gradonačelnika

  Đakovačkom Gradskom izbornom povjerenstvu predano je sedam kandidatura za gradonačelnika i osam kandidatura za Gradsko vijeće.

  Povjerenstvo je danas utvrdilo pravovaljanost tih kandidatura i objavilo zbirnu listu pravovaljanih kandidacijskih lista za izbor članova Gradskog vijeća Grada Đakova. Ukupno je prihvaćeno osam kandidacijskih lista.

  Mirjana Adrić je nositeljica kandidacijske liste Domovinskog pokreta, Hrvatske stranke prava, Hrvatske seljačke stranke, Demokratskog HSS-a i Hrvatske narodne stranke. Marin Mandarić je nositelj kandidacijske liste Hrvatske demokratske zajednice. Nositeljica kandidacijske liste Hrvatske stranke umirovljenika je Silvija Portner. Nositelj kandidacijske liste grupe birača je Tihomir Mihalj. Marko Berberović predvodi listu Mladih za Đakovo, Tina Blažević nositeljica je liste MOST-a. Danko Kočiš predvodi listu SDP-a dok je nositelj kandidacijske liste Stranke Umirovljenika Stjepan Fekete.

  Na zbirnoj listi pravovaljanih kandidatura za izbor gradonačelnika grada Đakova nalazi se šest kandidata i njihovi zamjenici. Mirjana Adrić i zamjenik Darko Grigić su kandidati grupe birača. Marko Berberović i zamjenica Lea Tot su kandidati Mladih za Đakovo. Kandidatkinja MOST-a je Irena Gluhak Forempoher, a kandidat za zamjenika Robert Majstorović. Danko Kočiš kandidat je SDP-a, zamjenik je Vedran Goreta. Marin Mandarić i zamjenik Antun Galić kandidati su HDZ-a. Kandidat Tihomir Mihalj i zamjenik Zlatko Mezeji su kandidati grupe birača.

  Kandidatura Zorana Vinkovića i njegovog zamjenika Vlatka Ilančića odbijena je radi presude Općinskog suda u Osijeku od 22. listopada 2018. koja je postala pravomoćna 4. travnja 2019. kojom je proglašen krivim za počinjenje kaznenih djela krivotvorenja službene ili poslovne isprave iz članka 312, stavka 2.

  omentara

  1. Pingback: Objavljene zbirne liste za izbor članova Gradskog vijeća i gradonačelnika

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog