Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Građani dragovoljno vraćaju nelegalno oružje

  U vremenu od 12. do 19. travnja, evidentirano je 6 slučajeva dragovoljne predaje minsko-eksplozivnih sredstava i oružja.

  Na području Osijeka evidentirana su dvije dragovoljne predaje te po jedna na području Donjeg Miholjca, Đakova, Našica i Belišća.

  Građani su predali 3 komada oružja; odnosno zračnu pušku, pištolj i cijev za vatreno oružje, 3 ručne bombe, 1 tromblonska mina, 6 detonatorskih kapisli, 1 kazetna bombica i 123 komada raznog streljiva.

  Akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje.
  Po
  licija poziva građane koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva da ga bez straha od sankcija prijave policiji.

  Takva sredstva ne treba donositi u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja, nego o namjeri predaje treba obavijestiti policiju na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.

  Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se građani mogu dodatno informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

   

  Tekst i foto: PUOBŽ

  1 komentar

  1. Pingback: Građani dragovoljno vraćaju nelegalno oružje

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog