Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković o Preradovićevoj ulici i nezajažljivom zapošljavanju

  „Preradovićeva ulica u Đakovu primjer je kako se ne treba raditi komunalna infrastruktura, a cjelokupnu odgovornost za to snosi aktualna gradska vlast”, konstatirao je na konferenciji za novinare nezavisni kandidat za gradonačelnika Zoran Vinković.

  Podsjetivši da su radovi na aglomeraciji počeli 2018. godine i da je Preradovićeva ulica bila prioritet, ali i, kako je rekao, njegov projekt jer aktualna vlast ni nema novih, pozvao je građane da fotografijama upravo Preradovićeve ulice, ali i Starčevićeve, koja se nakon asfaltiranja ponovno prekopava, „bombardiraju Gradsko oko”.

  „Gradsko oko” bi trebalo pomoći i u otkrivanju Johna Smitha, konstatirao je također Vinković koji je prozvao aktualnu gradsku vlast i zbog, kako je rekao, nezajažljivog zapošljavanja” .

  „Smatram da nije ispod razine političke i ljudske korektnosti postaviti pitanje i tražiti odgovor, jer smatram da cjelokupno građanstvo grada Đakova i prigradskih naselja ima pravo znati tko je sve zaposlen u ove četiri godine, imenom i prezimenom, koji je broj ljudi zaposlen ne samo u Gradu Đakovu nego u trgovačkim društvima, ustanovama Grada Đakova i da li taj broj premašuje onih 95 obećanja koja su vjesila na zgradi Grada Đakova i da li je taj broj višestruko premašen u ovom, ja bih rekao, nezajažljivom zapošljavanju”, pitao je Vinković.

  Građani Đakova, kako je kazao, zaslužuju direktan odgovor dodavši također da je „politički nekorektno i ispod ljudske razine raspisivati natječaje sada, dva mjeseca prije lokalnih izbora i to na neodređeno vrijeme”.

  „Svjedoci smo da je jedan natječaj poništen pa se pitam da li osoba A, B ili C, za koje se unaprijed znalo ime i prezime, nije znala usmeni ili pismeni pa se taj natječaj poništio, ili su se pobojali reakcije javnosti s obzirom na ime i prezime osobe koja je trebala biti zaposlena”, zaključio je Vinković.

  omentara

  1. Pingback: Vinković o Preradovićevoj ulici i nezajažljivom zapošljavanju

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog