Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Soldo ponovno poziva Ripića na javno sučeljavanje

  Gradski vijećnik Goran Soldo u svom priopćenju ponovno je pozvao Stjepana Ripića na sučeljavanje.

  Ponovno pozivam Stjepana Ripića na javno sučeljavanje te da se isti prestane skrivati i Univerzalov novac građana trošiti na plaćene članke i facebook oglašavanja jer sam sudski spor protiv Univerzala pravomoćno dobio i neosuđivan sam.

  Stoga, krajnje je vrijeme da prestane izokretati činjenice i nakon mjeseci traženja napokon kaže javnosti i građanima koliko je stotina tisuća kuna novca građana u mandatu potrošio, jer je riječ o ukupnom iznosu od više od milijun kuna.

  Budući da se bliže izbori a time i Ripiću ističe rok trajanja, pozivam ga ponovo da učinjenu štetu zbog osobnih nezakonitih odluka i propusta platiti on osobno a ne građani kao za Johna Smitha? Ukoliko to dobrovoljno ne učini svaka nova uprava mora ga regresno tužiti i namiriti učinjenu štetu društvu!

  Za dva mjeseca su izbori i poznato je da su u strahu velike oči, pogotovo jedinog čovjeka u gradu koji upravlja nekim gradskim poduzećem ili ustanovom bez završenog fakulteta, a prima istu plaću kao da ga je završio, pored toliko mladih i visoko obrazovanih ljudi.

  Kako su takvi poslušni politički uhljebi uglavnom ‘prezauzeti’ kada treba javno govoriti o činjenicama, pozivam ga neka on odredi termin te ishodi dozvolu od svojih gazda, pa da o ovim i brojnim drugim temama napokon izađe na javno sučeljavanje”, navodi se u priopćenju gradskog vijećnika Gorana Solde uz čestiku svim ženama za njihov dan.

  1 komentar

  1. Pingback: Soldo ponovno poziva Ripića na javno sučeljavanje

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog