Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sedam novopozitivnih u Đakovštini

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus su testirana 322 uzoraka od kojih je 38 bilo pozitivno.

  15 novopozitivnih osoba ima prebivalište u Osijeku, po tri u Donjem Miholjcu, Đakovu i Bilju, po dvije u Valpovu, Belom Manastiru, Čepinu i Semeljcima i po jedna u Bizovcu, Jagodnjaku, Magadenovcu, Petrijevcima, Strizivojni i Drenju.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 50 osoba oboljela od COVID-19, i to 40 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 9 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 10 pacijenata s tim oboljenjem.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se nalaze 1213 osoba.

  Policijski službenici provjerili su poštivanje mjere samoizolacije za 17 osoba i nisu utvrdili niti jedno kršenje. Obišli su i 133 objekata vršeći nadzor i nisu zatekli nepravilnosti. Policija je postupala na temelju dvije dojave o privatnim okupljanjima protivno Odluci Nacionalnog stožera CZ o privatnom okupljanju od najviše 10 osoba te na graničnom prijelazu Batina gdje je državljanska Srbije pokušala ući u Hrvatsku s krivotvorenim PCR testom.

  1 komentar

  1. Pingback: Sedam novopozitivnih u Đakovštini

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog