Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Novopozitivnih 32

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 243 uzorka od kojih su 32 bili pozitivni na koronavirus.

  Najviše (11) novopozitivnih osoba živi na području Osijeka, po četiri osobe su s područja Našica i Valpova, po dvije osobe su iz Belog Manastira, Belišća, Bilja, Čepina i Darde, a po jedna osoba je s područja Antunovca, Đurđenovca i Ernestinova.

  Na bolničkom liječenju nalaze se 62 osobe oboljele od COVID-19, i to 50 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 11 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 12 pacijenata s tim oboljenjem.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 974 osoba.

  Policijski službenici proveli su 22 samoinicijativne provjere osoba u samoizolaciji i utvrdili jedno kršenje na području Belog Manastira. Utvrdili su također da su krivotvorene PCR testove predočili državljanin Srbije na Graničnom prijelazu Batina, kao i državljanin Srbije i državljanin Hrvatske (s prebivalištem u Srbiji) na Graničnom prijelazu Erdut. Isti su uhićeni te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

  Policijski službenici obavili su i 113 nadzora ugostiteljskih objekata, a nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

  1 komentar

  1. Pingback: Novopozitivnih 32

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog