Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Na koronavirus pozitivna 21 osoba

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 318 uzoraka od kojih je 21 bio pozitivan na koronavirus.

  Četiri novopozitivne osobe imaju prebivalište na području Osijeka, dvije su iz Našica, a po jedna je s područja Antunovca, Belog Manastira, Erduta, Ernestinova, Darde, Donjeg Miholjca Đurđenovca, Kneževih Vinograda, Koške, Magadenovca, Marijanaca, Petrijevaca, Podravske Moslavine, Valpova i Vladislavaca.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 55 osoba oboljelih od COVID-19, i to 48 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 11 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 7 pacijenata s tim oboljenjem.

  Preminula je jedna osoba pozitivna na koronavirus u dobi od 87 godina.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 891 osoba.

  Policijski službenici proveli su 21 provjeru osoba u samoizolaciji i 146 nadzora ugostiteljskih objekata, a nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

  Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 40 nadzora provođenja epidemioloških mjera, najviše u ugostiteljskim objektima, pri čemu su utvrdili pet nepravilnosti te izrekli naloge za njihovo otklanjanje.

  1 komentar

  1. Pingback: Na koronavirus pozitivna 21 osoba

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog